058-4405858

האוכל באירועים, פרטיים וגם עסקיים, הוא חלק מרכזי וחשוב במיוחד. על כל קייטרינג למסיבות להציע את הכמות המדויקת והנכונה של המנות, את חומרי הגלם המשובחים, את הטריות הנדרשת וכמובן את הטעם המצוין, שלא שוכחים. אם אתם עורכים אירוע ומחפשים שירותי קייטרינג לאירועים, שימו דגש על האיכות ועל הסטייל.

שילוב בין מנות ובחירת התפריט המתאים לאירוע

אפשר לשלב בין מנות שונות ותפריטים נהדרים, ולבחור קייטרינג בשרי, המתבסס על מבחר של מנות טובות וקינוחים מתוקים. ניתן גם להוסיף בר קינוחים לאירועים, שמציע טעמים נפלאים המהווים סיומת מושלמת לארוחה, וגם משקאות מסוגים שונים שמקפיצים כל חגיגה. יש לקחת בחשבון את המועד שבו מתקיים האירוע וגם את המקום עצמו ולוודא כי מתאימים תפריט לעונה וגם לאופים של המוזמנים. למסיבת חתונה בקיץ, אל מול הים, ובמקום פתוח, יתאים תפריט קליל, בעוד שלמסיבה במקום סגור בחורף, יתאים לרוב תפריט מסוג אחר – תפריט כבד ומנחם יותר.

האפשרויות לשמחתנו הן רבות, ואלה המחפשים שירותי קייטרינג למסיבות יגלו שהמגוון הוא עצום. הסוד הוא למצוא את הפתרון הנכון ולהתאימו במדויק לאירוע. בין אם זו חגיגה פרטית ובין אם היא עסקית, כדאי לדאוג להזמין מראש וגם לבנות תפריט, המספק מענה לכל האורחים: תפריט עם מנות צמחוניות שונות, מנות קלילות יותר לילדים ובעיקר צבע, איכות ומבחר גדול של אפשרויות.


טורטלט מוס נטיפים


V

טורטלט מוס נטיפים.

גליליות מוס לבן וחום


V

גליליות מוס לבן וחום.

פאי


V

פאי פיצוחים ואי לימון.

סורבה


V

סורבה במבחר טעמים.

קרם ברולה


V

קרם ברולה.

מרקיזים


V

מרקיזים בשלושה טעמים – שוקולד, נוגט וחלבה.

מלאבי


V

מלאבי תורכי בניחוח מי ורדים ותערובת פירות יער.

טורטלט קדאיף


V

טורטלט קדאיף חם משולב במרקחת פירות אדומים וסורבה.

שטרודל תפוחי עץ


V

שטרודל תפו"ע בחיתוך לעיני הקהל, מוגש בליווי רוטב וניל.

סופלה שוקולד


V

סופלה שוקולד בלגי משובח.

בר ספרדי – פאייה


V

תבשיל אורז ספרדי המכיל רצועות עוף, נקניקיות, צ'וריסוס וירקות שורש.

בר הודי


V

צי'קן בומביי: קוביות עוף בטריו פלפלים, קוביות בצל סגול מוקפצים בתערובת בומביי, מוגש על מצע אורז בקארי. צי'קן ניו דלהי: קוביות בקר בטריו פלפלים וקוביות בצל סגול, פלפל שאטה בתערובת ניודלי מוגש על מצע אורז בקארי.

בר קארווינג


V

חזה בקר בפריסה בשילוב לחם מחמצת איולי שום ,חרדל דיז'ון וחזרת לבנה מונח על מצע פלפלים קלויים וסינטה צרובה על הפלנצ'ה.

בר נורבגי


V

חיתוך סלמון גרבלקס לעיניי קהל הגשתו בצלחות מעוצבות בשילוב עלי בייבי ברוטב דיז'ון דבש.

בר נודלס תאילנדי


V

נודלס ביצים ואטריות אורז מוקפץ בשילוב ירקות, סויה, סילאן, שום ועוד ניחוחות וטעמי המזרח הרחוק.

בר מיני בורגר


V

מיני בורגר במיני לחמניות קטשופ, אלף האיים, חמוצים, חסה ועגבניות פרוסות.

בר סביצ'ה


V

הכנת סביצ'ה טונה אדומה בשילוב ברנואז אבוקדו, בצלים, ליים, פילה עגבניות וחומץ פטל. סביצ'ה דניס בשלל עשבי תיבול קראנצ' טורטייה ורוטב קיסר. מוגש בצלחות ובכוסות מעוצבות לצד לחמי מחמצת וגרסיני מתובל.

בר פויקה


V

תבשיל קדירת בקר בירקות שורש יין אדום ותימין / תבשיל קדירת בקר בירקות כתומים /מוגש לצד דואט פירה תפו"א ובטטה / פירה מוקצף / אורז השף מוגש על מצע אורז בסגנון אינדונזי לצד שני סלטי ירק.

בר יווני


V

קבבוני טלה על מצע סלט עגבניות ים תיכוני, בליווי טחינת עשבים וטחינה לימונית לצד מיני פיתות.

בר מקסיקני


V

נתחי עוף בטריו פלפלים ושטה, מיקס בשר מקסיקני בשילוב פלפלים, בצל ותירס. מוגש בליווי גוואקמולה, סלסה בגלגול טורטיות קמח תירס.

בר פ'וקצה


V

אפיית פוקצ'ה בנוסח איטלקי בשילוב קוביות חציל, פילה עגבניות, בצל אדום, שלל פלפלים ולצידה שמן זית בתולי בשילוב בלסמיקו, סלסת עגבניות, איולי שום, ממרח פסטו, ממרח עגבניות מיובשות וטפנד קלמטה.